Kees van der Lugt

Regiomanager MENA-regio

kees.van.der.lugt@waternet.nl

Kees van der Lugt is Regiomanager voor de MENA-regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika) bij Wereld Waternet. Hij is 10 jaar verantwoordelijk geweest als integraal manager van teams met verschillende omvang en focus: beleid, operatie, onderhoud, planning en projecten. Sleutelwoorden zijn mensen bij elkaar brengen, organisatieontwikkeling en resultaatgerichtheid.

Als Senior Beleidsmaker en Projectmanager bij een beleidsafdeling and als Consultant en Adviseur bij een adviesbureau, heeft hij veel ervaring opgedaan met projectuitvoering en control, procesmanagement en rapporteren over waterbeheer, milieu en ruimtelijke ordening.

Bij Wereld Waternet focust Kees zich op complexe projecten op het gebied van governance, inhoud –en besluitvorming. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de internationale samenwerking met de Gemeente Amsterdam en de internationale Amsterdamse Samenwerking tussen Water, Afval en Ruimtelijke Ordening. Als Programmamanager is hij verantwoordelijk voor het conferentieprogramma van de Amsterdam International Water Week. Hij werkt als Innovatiemanager bij het Strategisch Centrum van Waternet, waar hij zich bezig houdt met het Waternet R&D programma en (inter)nationale innovatieprojecten en beleid.